fbpx

Paaride ja perede nõustamine

paaride-noustamine

Paaride ja perede nõustamine toetab partnerite ja pereliikmete vastastikust mõistmist ja tõhusamat suhtlemist. Vanemate toetavad suhted loovad tugeva aluse pere heale sisekliimale ja lapsevanemaks olemise väljakutsetega toimetulekuks.

Kui partnerid teadvustavad enda lapsepõlve varjusid ja tegelevad oma valukohtadega, suudavad nad paremini kohaneda ka lapsevanema rolliga ning pereks kasvamisega. Samuti toetada oma lapsi, nende kasvamist ja arengut ka raskematel perioodidel väikelapseeast teismeeani.

Elu on muutlik ja oluline on saada tuge ka rahumeelseks toimetulekuks peresüsteemis toimuvate muutustega – lahkumineku, kärgpere või kaasvanemaks olemise teemadega. Nõustamise eesmärk on aidata teil säilitada rahumeelsed ja üksteist austavad suhted.

Paarinõustamine

Paarisuhtes on kaks osapoolt ja lisaks individuaalsele suhtenõustamisele saame soovi korral kokku leppida kohtumise paarile koos. Olen nõustajana neutraalne vahendaja ning aitan paaridel üksteist ära kuulata ja paremini mõista. Loon turvalise ruumi, et saaksite partneritena omavahel tõeliselt vestelda ning olla kuuldud, kuulatud ja mõistetud. Püüame koos leida viise, kuidas taastada omavaheline austav ja rahuldust pakkuv suhtlus.

Partnerite vahelise dialoogi taastamine aitab leida viise konfliktide ja erimeelsuste lahendamiseks. Arutame kummagi partneri vajadusi ja rolle suhtes, mille eesmärk on paarisuhtes rahulolu ja emotsionaalset lähedust suurendada.

Paarinõustamine võib olla sulle ja sinu partnerile abiks, kui:

Perenõustamine

Perenõustamisel tegeleme muredega, mis puudutavad pere omavahelisi suhteid ja nende toimimist. Me ei otsi nõustamisel „süüdlast“, vaid keskendume ühise panustamise võimalustele, et teie mured saaksid lahenduse või leevenduse.

Nõustamise eesmärk on pere ühtse toimimise parandamine, pereliikmete omavahelise mõistmise ja toetuse suurendamine, kuulamis- ja suhtlemisoskuste tõhustamine, et rahumeelselt erinevaid pereelus ette tulevaid olukordi lahendada.

Perenõustamine saab sulle ja sinu perele toeks olla:

Paarinõustamine

Paarinõustamine on protsess, kus osalevad mõlemad partnerid. Tavaliselt tuleb meil kohtuda mitmel korral, et näeksite reaalseid muutusi. Kohtumiste arv sõltub loomulikult teie murest ja olukorrast ning täpsema kohtumiste arvu lepime koos kokku.

Nõustamise maksumus paarile kestusega kuni 1 h 30 min – 100 eurot.

Nõustamiskohtumisele ootan teid koos partneriga enda hubases erapraksises Tartus.

Perenõustamine

Perenõustamine on protsess, kuhu kaasatakse pereliikmed, kes on konkreetse probleemiga seotud. Enamasti tuleb meil kohtuda mitmel korral, et näeksite reaalseid muutusi. Vajadusel kohtume pereliikmetega individuaalselt. Kohtumiste arv sõltub teie pere olukorrast ja muredest ning täpsema kohtumiste arvu lepime koos kokku.

Perenõustamise maksumus kestusega kuni 1 h 30 min – 100 eurot.

Nõustamiskohtumisele ootan teid koos pereliikmetega enda hubases erapraksises Tartus.