fbpx

Individuaalne nõustamine

individuaalne-noustamine

Individuaalsel nõustamisel keskendume teemadele ja muredele, mis sinu heaolu täna kõige enam häirivad. Olen sulle abiks kergust ja rõõmu varjutavate tunnete, mõttemustrite, käitumisviiside ning uskumuste teadvustamisel ja lahendamisel, et tunneksid oma elus suuremat selgust ja rahulolu.

Selleks, et sind parimal moel toetada, ühendan psühholoogilised meetodid kehapõhiste tehnikate ja loovate lähenemistega, mis personaalselt sulle sobivad. Keha-meele tehnikad aitavad vabastada kehasse “lõksu jäänud” pingeid, rahustades närvisüsteemi ja vabastades traumaatilisi kogemusi.

Minu jaoks on väga tähtis, et tunneksid end nõustamisel turvaliselt, nähtuna, kuulduna ja austatuna. Pean hea koostöö aluseks vastastikust avatust ja usaldust.

Vali siit individuaalseks nõustamiseks sobiv teema:

Toetav nõustamine lapsevanemale

Toetan sind alates raseduse planeerimisest kuni lapsevanemaks saamiseni ja sealt edasi. Nõustamise eesmärk on aidata sul lapsevanemana oma vaimset tervist hoida ja ennast toetada, luua oma lapsega tugevam side ja teda paremini mõista ning vanemlusega kaasnevaid väljakutseid rahumeelsemalt lahendada. Sageli on need katsumused seotud vanema enda lapsepõlves kogetuga.

Isiklikku arengut toetav nõustamine

Nõustamisel vaatame koos üle sinu sihid ja eesmärgid. Otsime koos võimalusi, kuidas saad teadlikumalt rahuldust pakkuva elu poole liikuda. Aitan sul teadvustada uskumusi ja käitumismustreid, mis ulatuvad tagasi lapsepõlve ja takistavad sinu rahulolu oma eluga. Nõustamise eesmärgiks on taastada kerguse ja rahulolu tunne, et saaksid elada kooskõlas oma sisetundega.

Füüsilise ja vaimse tervise sümptomipõhine nõustamine

Aitan sul mõista ja lahendada vaimset ning füüsilist tervist häirivate sümptomite põhjuseid. Õpid kuulama oma keha ja mõistma sõnumeid, mida see sümptomite ning haiguste näol edastab, et seeläbi lahendamist vajavate probleemide ja teemadega tegeleda. Kuhjunud emotsionaalsete ning traumaatiliste kogemuste lahendamine kiirendab nii sinu emotsionaalse heaolu kui ka füüsilise tervise probleemide lahenemist.

Suhtenõustamine (nii individuaalselt kui ka paaridele ja peredele)

Aitan sul teadvustada lapsepõlvest ja päritoluperest õpitud pere- ja paarisuhete mustreid ning nende mõju sinu tänastele suhetele. Õpid, kuidas oma partneriga üksteist paremini mõista ning austavaid ja toetavaid suhteid luua ja hoida. Toetan sind toimetulekul muutustega peresuhetes – lahkuminek, kärgpere ja kaasvanemlus – ning rahumeelsete ja üksteist austavate suhete säilitamisel.

Individuaalne nõustamine on protsess, mis koosneb enamasti mitmest kohtumisest. Tavaliselt tuleb meil kohtuda vähemalt kolm kuni viis korda, et näeksid reaalseid muutusi. Kõik sõltub loomulikult sinu murest, millega silmitsi seisad, ning täpsema kohtumiste arvu lepime koos kokku. 

Nõustamise maksumus täiskasvanule:

Individuaalne nõustamine kestusega kuni 1 h ja 20 minutit – 80 eurot.

Individuaalne nõustamine kestusega kuni 1 h ja 45 minutit – 100 eurot.

Võime kohtuda minu hubases erapraksises (Tartus) või veebi teel – nii, nagu sulle paremini sobib!